Acest site este cofinanţat din Fondul Social European - Investește în oameni! - prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Formare profesională în cadrul Studioului Experimental de Opera şi Balet pentru meserii de scenă şi abilităţi de management cultural în domeniul artelor spectacolului.

proiectul

jurnal de proiect

calendar cursuri

centrul de orientare

presa

parteneri /
beneficiari

echipa

galerie imagini

achizitii publice

contact

Parteneri

SVASTA este o firmă de consultanţă şi training în management cu o prezenţă marcantă de peste 17 ani pe piaţa românească. Fiind o companie cu rădăcini transilvănene, SVASTA a lucrat în mod tradiţional pentru clienţi din spaţiul german şi scandinav, dar şi pentru numeroşi clienţi români.
În cursul anului 2010, grupul de consultanță ICG cu operațiuni în Austria, Germania, Ungaria și țările scandinave a devenit acționar semnificativ în cadrul firmei SVASTA, firma schimbându-și denumirea în SVASTA ICG România. În urma acestei fuziuni, clienții SVASTA ICG au acces la competențele a peste 100 de consultanți din Austria, Germania, Ungaria, Finlanda și Suedia, alături de cei 12 consultanți români.
Project management orientat spre rezultate. Din 1993 firma Svasta a fost implicată în peste 100 de proiecte finanţate de guvernul german, austriac sau de Comisia Europeană în domenii ca: dezvoltarea regională şi a afacerilor, protecţia mediului, reformă sau construcţie instituţională în domeniul administraţiei publice, proiecte culturale, proiecte din domeniul educaţiei şi al trainingului.
Achiziţii Publice. Cu o experienţă şi competenţe de peste 7 ani în Achiziţii Publice, Svasta a fost implicată în reforma sistemului de achiziţii publice şi în armonizarea acestuia cu directivele europene, ceea ce conferă firmei o excelentă cunoaştere a legislaţiei, a normelor de aplicare şi a sistemului electronic de achiziţii publice. Cei 7 ani de practică au adus şi experienţa cazuisticii reale şi contacte la nivelul autorităţilor contractante, a organismelor de reglementare şi la nivelul ONG-urilor active în sistem.
Controlling şi Management Financiar. Numeroase firme private din industria hârtiei, industria alimentară, aparatură medicală, telecomunicaţii, industria auto, transporturi, servicii poştale şi de curierat şi-au proiectat şi implementat sisteme de controlling şi management financiar cu sprijinul firmei Svasta.
Protecţia mediului, cu un focus pe gestiunea deşeurilor. Au fost implementate numeroase proiecte pentru operatori germani din domeniul gestiunii deşeurilor, în parteneriat cu autorităţi locale din România şi din Germania. Datorită şi competenţelor în project management şi achiziţii publice, firma poate sprijini o gamă largă de proiecte de mediu în România.
Training. În ultimii 5 ani peste 3.000 de cursanţi din administraţia publică şi din sectorul privat au absolvit cursurile SVASTA. Programele de training se bazează pe competenţele consultanţilor în achiziţii publice, cost controlling, project management, protecţia mediului, management financiar. Feedback-ul pozitiv al celor peste 3.000 de cursanţi este superior valorii de 85%.
Participanții la cursurile SVASTA ICG România beneficiază de certificate de absolvire bilingve, în română și germană, emise de grupul ICG Austria, certificate care sunt recunoscute în țările în care grupul operează.
Preocuparea SVASTA ICG România: de a aduce, în mod etic şi inteligent, valoare adăugată în cadrul organizaţiei client.
 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi http://www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României