Acest site este cofinanţat din Fondul Social European - Investește în oameni! - prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Formare profesională în cadrul Studioului Experimental de Opera şi Balet pentru meserii de scenă şi abilităţi de management cultural în domeniul artelor spectacolului.

proiectul

jurnal de proiect

calendar cursuri

centrul de orientare

presa

parteneri /
beneficiari

echipa

galerie imagini

achizitii publice

contact

Antonella Cagnano
Manager proiect adjunct

Antonella Cagnano a obţinut în anul 2006 diploma de licenţă în Ştiinţele Educaţiei – specializarea „Expert în procesele de formare” – la Università degli Studi din Milano. Ulterior şi-a dezvoltat experienţa profesională în formarea adulţilor în domeniul cultural, împletind pasiunea pentru artă cu cea pentru formarea profesională. 
A colaborat cu o Asociaţie culturală care activează în domeniul formării profesionale şi cel editorial şi, începând cu anul 2007, lucrează la Accademia del Teatro alla Scala.
Din 2007 până în 2011 a lucrat ca responsabil tutorship al Masteratului în Managementul instituţiilor de spectacol şi al cursului „Activitate muzicală independentă şi antreprenorială”. Prin experienţa sa profesională a acumulat competenţe de planificare a cursurilor de formare în domeniile comunicării şi managementului instituţiilor de spectacol şi în domeniul artistic în general.
Începând cu luna ianuarie 2011 lucrează ca asistent manager proiect pentru studiOpera, în cadrul Departamentului Proiecte Internaţionale.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi http://www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României